About Opreis.net

Uw vakantie start bij opreis.net.

Opreis.net is een onafhankelijke on-line reiswinkel. Wij bieden een uitgebreid en actueel overzicht van vele vakantiebestemmingen in binnen- en buitenland. Van een hotelkamer in een zonnige badplaats tot een vrijstaande vakantiewoning. Daarnaast biedt Opreis.net achtergrondinformatie over uiteenlopende vakantieonderwerpen.

Opreis.net werkt samen met diverse vakantiespecialisten. Al onze partners zijn betrouwbare en gevestigde reisorganisaties, zoals onder meer Eurorelais, Interhome, Novasol, Bookings en Sunnycars. U betaalt rechtstreeks aan de partner, zonder tussenkomst van Opreis.net. Zo zijn er geen onnodige 'bemiddelkosten.'

Opreis.net is alléén de intermediair voor de boeking. Als on-line reiswinkel zijn wij geen lid van de ANVR/SGR. De gevestigde, ervaren reisagenten zijn verantwoordelijk voor de transacties. Zo kunt u op een veilige en verantwoordelijke manier uw vakantie boeken.

Betaling Vakantiewoning
De betaling van de huur van een vakantiewoning geschiedt door middel van een acceptgiro, die per post met de bevestiging wordt meegestuurd.

Betaling Hotel

Voor het boeken van een hotel heeft u een creditcard nodig. De code van de creditcard wordt bij de boeking opgegeven aan het hotel voor 'garantie' van boeking voor de hoteleigenaar. U betaalt het bedrag uiteindelijk terplekke in het hotel.

Suggesties of Vragen?
Opreis.net wordt met de groots mogelijke zorg gemaakt. Mocht uw suggesties hebben voor verbetering van de site, of vragen hebben over de dienstverlening, kunt u ons op kantoortijden bereiken via het volgende telefoonnummer: +31(0)594-501524 (Tera.nl bv). Let op, voor vragen over een BOEKING dient u contact op te nemen met de organisatie die uw boeking verder afhandelt (die ook de betaling verzorgt). De gegevens van deze touroperator staan op de boekingsbevestiging die u normaliter per e-mail ontvangt.


Post:

Tera.nl bv /OpReis.net
Postbus 115
8530 AC LEMMERVerhuurt u zelf een vakantiehuis?

Op www.OpReis.net publiceren we alleen huizen van onze partners (zoals Interhome, Eurorelais, Novasol). Als u ook uw huisje op onze website wilt aanbieden, neem dan contact op met een van deze partners.

Disclaimer
Opreis.net biedt reislinks aan die verspreidt zijn uit de hele wereld; bij aanmelding zijn deze sites gecontroleerd. Ze kunnen echter daarna worden gewijzigd. Sommige van deze sites kunnen bezwaarlijke informatie, schadelijke informatie, volwassenengeoriënteerde informatie of zelfs
computervirussen bevatten. Het is de verantwoordelijkheid van de gebruiker, die bepaalt of dergelijke informatie geschikt is voor eigen gebruik.
Het is derhalve ook de verantwoordelijkheid van de gebruiker om te bepalen of het bezoek van een dergelijke site schadelijk kan zijn in welke vorm dan ook. Verder kunnen Opreis.net & Tera.nl geen aansprakelijkheid accepteren voor content op een site gevonden door gebruik van Opreis.net. Opreis.net & Tera.nl kunnen derhalve niet aansprakelijk worden gesteld voor opgelopen schade die een gebruiker mogelijk ondervindt als gevolg van het bezoeken van een dergelijke site.